Coaching2022-02-03T18:27:44+01:00

LEID EEN LEVEN DAT ECHT BIJ JE PAST, OP JOUW VOORWAARDEN.

Yes, please

LIFE DESIGN COACHING

Ben jij een ambitieuze madam en moeder en herken jij het volgende?

 • Al sinds je kind was, doe je wat er van je verwacht werd. People pleasing is your middle name. Of je doet toch je best om het de anderen zo aangenaam mogelijk te maken vooraleer je aan jezelf denkt.
 • Je hebt in je leven de ‘huisje, boompje, beestje’-checklist netjes afgevinkt. Partner, kiddos en hond? Check. Nice house? Check. Vette job? Check. Maar op de vragen of je voldoening, rust en plezier ervaart in je leven is het antwoord lastiger. Kortom, je hebt alles om gelukkig te zijn maar voelt je vaak niet zo. 
 • Je zou jezelf omschrijven als een meegaand persoon maar diep van binnen ben je wel eens lastig omdat je je niet gevoeld of gehoord voelt. Je bent bang je kwaad te maken maar hierdoor kom je te weinig voor je mening op en worden je noden vaak over het hoofd gezien. 
 • Stiekem weet je wel wat goed voor je is of wat je plezier schenkt maar je durft er niet achteraan te gaan. Wat zouden anderen van me denken? Of is dat niet te egoïstisch? Het resultaat is dat je vaak niet doet wat je echt wilt of dat je het wel doet maar dan met een serieuze portie schuldgevoelens die je niet van je afgeschud krijgt. 
 • Je weet eigenlijk niet goed wie je bent. Het lijkt alsof je meerdere personen in één bent en je meerdere levens in één leven wilt leiden. Je beseft dat je ver staat van wie je diep van binnen bent maar weet niet hoe je bij je eigen essentie geraakt.
 • Je wilt zo veel maar dit geeft druk waardoor je dicht slaat. Je gaat dan piekeren en er komt niets meer uit je handen. Wanneer je je dit realiseert, schiet je in de actie en ga je weer overcompenseren. En zo gaat het maar door.
Zo herkenbaar! Ik wil het anders.

Hoe zou het zijn als…

 • Je mag ontdekken wie je bent. Je wilt je essentie leren kennen en stappen ondernemen om vanuit die essentie te leven.
 • Je weet wat je – soms tegenstrijdige – gedrag drijft en hoe je hier beter mee kan omgaan zonder frustratie, schuldgevoel of wat dan ook.
 • Je ontdekt wat je echt wilt en hoe je een leven kan creëren dat bij je past. Op jouw voorwaarden, los van de verwachtingen van anderen.
 • Het ideale scenario het enige scenario wordt. Gedaan met compromissen sluiten.
 • Je leert om je leven te leiden door bewuste keuzes te maken. Je bent wakker en geniet in plaats van te slapen of te dagdromen.
Ja, dat wil ik
Pura vida. Betekenissen: Puur leven. Leven volgens je essentie. Full of life.

– Gezegde uit Costa Rica –

Na dit traject:

 • Lig jij ’s nachts niet meer wakker van wat had kunnen zijn. Dromen worden werkelijkheid. 
 • Ken je jezelf en je patronen, drijfveren en schaduwkanten beter. Je weet hoe je hiermee kan omgaan zodat je kan blijven genieten en groeien.
 • Weet jij hoe je bewust kunt kiezen voor wat je energie geeft. Je ervaart dagelijks voldoening en plezier.
 • Ervaar jij weer vrijheid. Om te doen wat je wilt, om creatief te zijn, om te werken en te ontspannen wanneer jij wilt.
 • Maak je nog steeds het leven van anderen aangenaam maar laat het niet meer ten koste van jezelf gaan. Of/of is vervangen door en/en.
 • Geef jij aan wat je nodig hebt en durf je hulp vragen. Je zet je op gelijke voet met je dierbaren en niet meer onder of achter hen.
 • Weet je wie je bent en wat je wilt en heb je je leven zo ingericht dat dit maximaal bij je past. Van je huis tot je relaties.
 • Sta je wakker, betrokken en vol goesting in het leven. Je leeft vanuit je essentie.

WAT HOUDT EEN COACHING TRAJECT IN?

KICK-OFF

Online test en diepte-interview om jouw enneagramtype in kaart te brengen

6 COACHING SESSIES VAN 1 UUR

Sessies te plannen over een periode van 6 maanden, onlinecoaching of wandelcoaching

TUSSENTIJDSE OPDRACHTEN

Voor meer efficiëntie tijdens de sessies en een focus op actie

TUSSENTIJDSE SUPPORT

Begeleiding via Whatsapp of mail voor optimale integratie

847,- Euro

(*betalen in termijnen is bespreekbaar)

WERK MET MIJ

WAT ANDEREN OVER ME ZEGGEN

Het fijnste aan een coaching sessie van Jente is haar grote empathische vermogen gecombineerd met een heel groot inzicht. Je kan altijd bij haar terecht en ze bracht altijd een nieuwe zienswijze aan waarmee ik nog geen rekening hield. En dit niet alleen bij topics die in haar levenssfeer liggen maar ook bij topics die haar vreemd zijn zoals nieuw samengestelde gezinnen of relatieproblemen van anderen.

Ook haar open blik zonder vooroordelen waardeer ik. Ze lijkt totaal onbevooroordeeld. Ze heeft een heel ruime manier van zaken bekijken en denkt niet in hokjes of labels. Ze neemt alles zoals het komt.

Anja Conincx

Met heel de begeleiding heb ik ervaren dat Jente echt luistert naar de boodschap en niet enkel naar de woorden die iemand zegt. Ze komt echt over als iemand met kennis van zaken. Die nagedacht heeft over wat ze wil zeggen voordat ze het zegt. Ze is aangenaam en vlot in de omgang. Iedereen lijkt altijd bij haar terecht te kunnen en dit combineert ze met een grote betrouwbaarheidsfactor. Ik had het volste vertrouwen in haar tijdens onze coachingsessies.

Bernard Van Loon
MET WIE GA JE SAMENWERKEN?

Met een mama en een ondernemer. En dat is geen toeval. 🙂

Ik was 24 toen ik voor het eerst zwanger was. Op dat moment had ik 2 jaar een baan als HR Generalist. Nadien zou er nog een kindje volgen en een promotie tot Payroll Manager. Kinderen en een deftige baan waren toen alles wat ik wou en toch voelde ik me niet echt gelukkig. Ik had niets te klagen hoor maar ik vond de combinatie van het moederen en werken niet evident. Op papier voldeed mijn leven aan alles wat een ‘doorsnee vrouw’ maar te wensen had. De vraag die ik toen alleen nog niet durfde stellen: Wat wil ik?

Na nog een paar jaar ging ik dichter bij huis werken als HR Manager en lid van het lokale Management team in een chemiebedrijf. Ik dacht dat de uitgespaarde files wat zouden doen aan het schuldgevoel dat ik bijna constant had. Ik vond van mezelf dat ik te weinig tijd bij mijn kinderen spendeerde. Helaas vroeg de job veel van me waardoor ik nu het idee had dat ik niet alleen thuis maar ook op het werk te kort schoot. Damn it!

Het idee om te gaan ondernemen was er altijd al geweest. Toen duidelijk werd dat ik een collectief ontslag zou leiden bij mijn werkgever besloot ik dat het genoeg geweest was. Voortaan zou ik gaan voor een job die me voldoening, rust en plezier gaf. Nee, nog beter. Ik zou gaan voor een leven dat me voldoening, rust en plezier gaf. Ik besloot coach te worden en ik maakte bewust de switch om met ambitieuze vrouwen samen te werken die hetzelfde meemaakten.

Ik heb er heel bewust voor gekozen om te gaan ontdekken wie ik ben en wat ik wil. En elke dag zorg ik ervoor dat mijn leven én werk hier een weerspiegeling van is. Mijn leven past bij me. Bij mijn noden, interesses, tijd, energie, etc. Het is mijn grootste wens dat jij dit ook mag ervaren. Dat je de droom en het gezinsgeluk mag najagen zonder compromissen of schuldgevoel. Ik weet hoe en het is mijn missie om zo veel mogelijke anderen daarin te helpen. 

LAAT ONS SAMENWERKEN

VEEL GESTELDE VRAGEN
Ik vind het moeilijk om het bedrag in 1x te betalen. Wat nu?2021-04-24T09:35:05+01:00

Het is voor mij ok om in termijnen te betalen. Je kan dit aangeven wanneer je contact me me opneemt en dan bekijken we het samen.

Krijg ik bij dit traject een time managment model aangeleerd?2021-05-03T13:41:05+01:00

Ja maar wel een gepersonaliseerd model.

Het is belangrijk om een ritme te vinden dat bij jou past als persoon. Ik heb mijn trukendoos en in het traject gaan we samen op zoek naar wat wel en niet voor jou werkt.  We gaan op zoek naar jouw eigen, unieke systeem waardoor je het vanzelf kan volgen. Ik geef je een à la carte menu ipv een vast menu.

Ik heb het al zo druk. Gaat dit niet nog meer van mijn tijd kosten?2021-04-24T08:44:15+01:00

De simpele waarheid? Ja, dit gaat tijd van je kosten. Best wel wat tijd en energie als je het goed wilt doen.

Maar je doet dit voor een reden. Je weet dat je zo niet verder kan. Je weet dat je jezelf aan het opbranden bent. En je weet dat het tijd is om hier verandering in te brengen. Het traject zal je die verandering geven. Zelfs in die mate dat ik met zekerheid durf te zeggen dat je de tijd die je hieraan kwijt bent dubbel en dik zilt terug verdienen.

Daarnaast verzeker ik je dat ik een lieve dame ben (meestal toch :-)). Ik breng je inzichten met een vleugje humor. Je uurtjes met mij zijn dus sowieso leerrijk en plezierig.

Ik ben een man. Kom ik toch in aanmerking?2021-05-03T13:46:19+01:00

Ja hoor. Als je gepassioneerd, leuk en aardig bent, wil ik met plezier met je werken. 😉 Nee, alle gekheid op een stokje. Ik richt me vooral op moeders omdat ik uit ervaring weet dat zij het meeste druk of last ervaren van de combinatie werk/privé. Ze willen heel hard bewijzen dat ze alles aankunnen en durven vaak geen hulp vragen. Ik wil hen daarbij helpen. Maar als jij een papa bent die met diezelfde issues zit dan ken ik je leefwereld en kan ik dus ook jou helpen. Ook bij papa’s heb ik in het verleden al heel mooie verandering gezien en begeleid dus wees welkom.

Ik heb geen eigen zaak. Kom ik toch in aanmerking?2021-04-24T08:19:31+01:00

Ook als je geen eigen zaak runt, kan je in aanmerking komen. Ik wil vooral samen werken met vrouwen die vanuit passie werken en die het ondernemen in hun bloed hebben. Dit kan zich uiten in het hebben van je eigen zaak maar het is even goed mogelijk dat jij als manager in een bedrijf je impact maakt. En als je dat doet dan is de kans groot dat ook jij hulp kan gebruiken bij de combinatie werk/privé. En dan kan ik je helpen ongeacht op welke stoel je zit.

Wat als ik een vraag heb die niet via deze FAQ’s opgelost is?2021-04-24T08:14:58+01:00

Neem dan contact op met Jente via de contactpagina.

Ga naar de bovenkant