EBOOK

Zo leef je zonder spijt!

BEPAAL HOE JOUW IDEALE LEVEN ERUITZIET EN NEEM VANDAAG NOG STAPPEN OM JE DROOM WERKELIJKHEID TE LATEN WORDEN.
Vraag je ebook aan

LIFE DESIGN, BABY!

Bekend mee? Life Design is het actief nastreven van je ideale leven. In de praktijk komt het erop neer om de voor jou perfecte balans tussen zingevend werk en rust te vinden. Liefst met een goed toefje plezier erbovenop.

Velen zijn hier naar op zoek en ondernemers misschien nog wel meer dan anderen. Je wilt ten slotte succesvol zijn in je business én in je leven. Maar het onder de knie krijgen is nog niet zo evident. Dat vraagt aandacht, durf en tijd. 

Dit ebook gaat je helpen als:

  • Je dagen gekend zijn door zorgen en to do’s in plaats van focus en flow.
  • Je last hebt van stress of een overweldigend gevoel dat je in zijn greep houdt en je verlamt.
  • De dagen voorbij vliegen en je niet kan benoemen wanneer je voor het laatst nog eens iets voor jezelf deed.

ME EVEN VOORSTELLEN…

Ik ken dat gevoel. Been there, done that. Ik ben vaak onzichtbaar geweest in mijn leven. Van het mezelf wegcijferen in mijn moederrol tot het oneindige stretchen om het anderen naar hun zin te maken tijdens mijn carrière. Ik was de queen in pleasen en wegcijferen. En anderen vonden dat vanzelfsprekend. Dit sloeg nergens op. Hier werd uiteindelijk niemand beter van. Ik niet en de anderen ook niet.

Tot ik een boek in handen kreeg dat dit alles zou veranderen. En het is niet bij dat boek gebleven. Inmiddels heb ik alle aspecten van mijn leven onder de loep genomen, weet ik donders goed waar ik naartoe wil en neem ik actie om daar te geraken. Met vallen en opstaan, zeker. Maar niet meer met wegcijferen en pleasen.

In dit ebook deel ik de oefeningen die mij tot de meeste inzichten hebben gebracht. Ik weet zeker dat ze ook voor jou super waardevol zijn. In totaal 10 pagina’s kan je leren hoe je je ideale leven uittekent en omzet naar concrete doelstellingen. Zo blijf je 100% trouw aan jezelf en kan je zonder compromissen het leven van je dromen waarmaken.

Ik geef het je gratis cadeau. Enjoy!

Ik wil het ebook