Simply Jente

In mijn podcast neem ik je graag mee op weg richting een puur, simpel en vreugdevol leven.

Wat houdt dit in? En hoe doe je dit? Ik inspireer je graag.

Luister naar mijn podcast

Het was een lange droom van me om een eigen podcast te maken. En hier is ‘ie dan: Simply Jente.

In deze podcast neem ik je mee op een ontdekkingstocht naar wie jij bent, wat je wilt en hoe je een leven kan creëren dat echt bij je past

Vandaag de dag worden we door onze maatschappij en omgeving kapot gebombardeerd door allerlei verwachtingen en standaarden over hoe we ons leven zouden moeten leiden. Tegenwoordig vind je overal een mening over van hoe we onze kinderen opvoeden tot hoe we eruit zien. Of wat we doen op het werk en wat we doen in onze vrije tijd. Hoe we productiever kunnen zijn en hoe we meer zouden moeten ontspannen. En ga zo maar door. 

Weet jij het nog? Ik heb zowat alles uitgetest dat ik ben tegengekomen en heb me daarbij in 1000 bochten gewrongen. En weet je wat ik ontdekt heb? Het is onmogelijk. Een ware uitputtingsslag. Je kan nu eenmaal niet iedereen gelukkig maken. Probeer je het toch? Dan kan ik je nu al zeggen dat je de strijd gaat verliezen. Nee, erger. Je gaat jezelf verliezen. 

Wat is dan wel de succesformule? Dat is heel simpel. Wees trouw aan jezelf en doe enkel datgene dat echt bij je past. Onze tijd is ons meest kostbare bezit. Op is op. Dus laat ons hier bewust mee omgaan. Laat ons gaan voor een puur, simpel en vreugdevol leven vol zingeving en plezier. 

Ik ben hier om jou te inspireren en aan te moedigen zodat je kan ontdekken wat voor jou werkt. Let’s keep it simple en let’s go.

BELUISTER HIER MIJN PODCAST.